Mobile DevelopmentPortofolio

Gasthaus Grindeshti – Android app

PROJECT:
Gasthaus Grindeshti – Android App

This application was designed in order to provide you with detailed information about us, Gasthaus Grindeshti, information about the services that you can benefit when you become our guest, information about some of the places worth visiting in county Caras Severin, information about persons / companies who have contributed works due to which there Gasthaus Grindeshti.

Google Play download link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=imawo.inc.ovidiumuntean.gasthausgrindeshti

DESCRIPTION:
Aceasta aplicatie a fost conceputa cu scopul de a va oferi informatii cat mai detaliate despre noi, pensiunea Gasthaus Grindeshti, informatii legate de serviciile de care puteti sa beneficiati in momentul in care deveniti oaspetele nostru, informatii despre o parte din locurile care merita vizitate in judetul Caras Severin, informatii despre persoanale/societatile care au contribuit si datorita carora exista si functioneaza Gasthaus Grindeshti.

Totodata in aplicatie gasiti o serie de informatii tehnice, organizatorice, regulament de ordine interioara, concepute pentru a va asigura o sedere cat mai placuta si pentru a preveni diverse situatii neplacute.

Datele de contact va stau in permanenta la dispozitie pentru a ne contacta in cazul in care aplicatia nu va raspunde la curiozitati.
Prin intermediul aplicatiei veti fi tinut la curent cu cele mai noi informatii legate de noi, evenimente ce urmeaza sa aiba loc si ofertele pe care vi le punem la dispozitie.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.